Nå finnes Eurojackpot også på Internett

Nå finnes Eurojackpot også på Internett

2014-09-16 22:58:36 -

Eurojackpot har blitt et populært europeisk lotteri. Ideen om å tilby ett enkelt spill i flere land har på lang vei bidratt til spillets popularitet. Reglene sørger for at jackpotten aldri går under 10.000.000 EUR, og halvparten av innsatsene deles alltid blant vinnerne. Det er en grei start. Lotteriet operer for øyeblikket i 17 europeiske land, og i nær fremtid vil det utvides til land som Slovakia, Ungarn og sannsynligvis Den tsjekkiske republikk. Det avhenger av lisensbehandlingen i de respektive landene.

Hvis du liker nettspill og er vant til å handle på nett, er det ingenting som står i veien for at du skal kunne spille Eurojackpot på Internett i dag. Gjennomfør en enkel registrering og betal med kredittkort, Skrill eller Neteller – det er ingenting som stopper deg fra å velge lodd og fullstendiggjøre det på nett. Det er flere fordeler med dette: I tillegg til at det er praktisk, blir flere interessante kampanjer kun tilbudt på Internett.

I september 2014 sendte en spiller fra Finland inn loddet sitt over nett. Da hadde han ingen anelse om at han kom til å bli vinneren av den rekordstore jackpotten på 61,2 millioner EUR. Han trengte ikke en gang å gå noe sted for å heve gevinsten – den ble betalt direkte til kontoen hans.

Spill Eurojackpot på Internett i dag
Steder å delta i nettlotteri på

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker