Spill ansvarlig i nettlotteri

Spill ansvarlig i nettlotteri

2016-08-02 16:57:18 -

Skrapelodd og lotteri – mildere gamblingformer

Skrapelodd og lotteri er de mest sosialt aksepterte formene for gambling i alle land. Hvis du sier at du deltok i Eurojackpot eller kjøpte et skrapelodd, er det ingen som kommer til å tenke på deg som spilleavhengig. Men hvis du nevner at du dro til et kasino, kan du få noen merkelige blikk. Interessant nok, er tilbakebetalingsprosenten mye større for andre spill enn lotteri – rulett og spilleautomater tilbyr for eksempel større tilbakebetalingssjanse for spillerne.

Lotteriavhengighet

Selv om lotteri er en mildere form for gambling, må man fortsatt være forsiktig. Bare invester så mye du har råd til å tape. Skrapelodd og lotteri er tross alt først og fremst underholdning. Hvis du spiller regelmessig, må du aldri sette familiens budsjett i fare. De potensielle gevinstene er forlokkende, ofte med jackpoter på flere titalls millioner, men ta aldri lån for å kjøpe skrapelodd eller lotterilodd.

Det finnes alltid hjelp å få

Hvis du tror du spiller for mye, føler deg stresset før lotteriresultatene kunngjøres, eller hvis venner og familie forteller deg at du må være forsiktig, burde du ta en pause. Hvis det er mer alvorlig, må du vurdere å konsultere en psykolog eller gå til nettsteder som fokuserer på beskyttelse mot spilleavhengighet, f.eks:

Prøv favorittspillene våre gratis
Ace scratch Scratch card NetEnt Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker